Летни лагери 2019

Седем години в една посока и цел! Днес съм благодарен за всички, които работиха заедно, за да се случат лагерите това лято. Надявам се, че и вие очаквате да видите какво се крие зад хоризонта.

 

Иска ми се да надникнем в строителството. За да се построи една къща е необходимо да имаш чертеж, после конкретни планове, купуване на строителни материали, цяла бригада, която да работи сериозно. Ако искате къщата ви да е здрава – тогава и материалите, и бригадата трябва да работи здраво. Изграждането на един дом изисква – време, усилия, много хора, материали и разбира се виждане – какво точно искаш да постигнеш!

Истински Хоризонти вижда изграждането на взаимоотношения с и между младите хора като изключително важна част от работата си. Бъдещи лидери растат в обстановка на поемане на отговорност, изработване на характер, дисциплина и посока. Само така животът, който изграждат може да бъде здрав и целенасочен.

След лагерите и тази година можем да кажем, че имахме здрав отбор, страхотни младежи, и невероятни доброволци и стажанти. Шестима стажанти, над 15 доброволци, целият ни екип работихме здраво, за да се случат 6 лагера за малък период от време и на различни места. Младежите, които се включиха и родителите, които ни се довериха, за да изпратят децата си – надяваме се останаха доволни от преживяванията – музика, спорт, палатки, катерене, велопоходи, плаж и много други приключения и дневни занимания.

Седем години изграждане на нашата къща – в една посока и цел, днес съм благодарен за всички стажанти, доброволци, тимове, които дойдоха да помагат, за да се случат лагерите.
Благодарен съм за младежите, които поканиха приятели и за приятелите им, които благодаряха, че са били част от преживяното.

Благодарен съм за младежите, които продължават да бъдат с нас и след лагерите!
Да градим взаимоотношения, да подготвяме лидери, да създаваме добри екипи, да подобряваме уменията на тези, които вече служат – това са част от целите ни и гледаме напред с надежда!

Сърдечни поздрави, Габриел Хилман
Директор Истински Хоризонти, България