EDGE sport има насоченост към следните спортове – футбол, ултимейт фризби, баскетбол, волейбол, фитнес, както и програмата Рефит.

EDGE футбол

Това е най-развитата ни програма. Тренираме младежи от различни населени места, като организираме и турнири в специално създадена за целта лига. Отборите за от 7 човека и се играе  с подходящ размер на игрището и вратите. Времетраенето на двете полувремена също е по-кратко.

EDGE футбол - обучение на треньори

От тази година започнахне и подготовка на треньоти за различните отбори. Обучението е практическо и интензивно. Обучителите са с международен сертификат за треньори в професионалния футбол. Обучението е в 4 нива.

EDGE фит

Тази година стартирахме в Асеновград и фитнес тренировки. Секция с физически натоварвания има и в летния спортен лагер.

Ултимейт фризби

Ултимет фризби е нмого познат спорт за България, но любим на всички играли дори веднъж! Самата игра наподобява смесица между американски футбол, футбол, хандбал но с фризби. За да добиете повече престава вижте тук!

Волейбол и баскетбол

Иска ни се да има и волейболна и баскетболна лига както футболната, която стартирахме. За сега тези спортове са застъпени главно в летния спортен лагер.

Целта ни във всеки спорт!

Работим, за да помогнем на юноши и млади хора да станат по-силни във всяка една област от живота си: духовна, физическа, психическа и емоционална. Предлагаме дейности за младежи с опитни водачи в здравословна и окуражаваща атмосфера. В EDGE Sports държим на четири основни характерситики:

1) Дисциплина     2) Респект     3) Увереност     4) Състезание

Очакваме участниците да ги спазват по всяко време; в училище, в обществото, по време на тренировка и по време на мачовете. Очаквания резултат за участниците е да се развият и израстнат като млади лидери, които ценят тези четири характеристики.